понеделник, 2 май 2011 г.

Укључен: саће или аутопут

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/switched-on-honeycomb-or-the-highway/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Током празника у 2009 , када су нетбоок вруће робе , Аппле је изгубио удео на тржишту рачунара. Он није имао ништа да се такмичи са потопљеним ценама и скупљен величине тих минијатурних лаптопова. ПЦ-произвођачи, као што су Асус и Ацер, с друге стране, није добро у сегменту нетбоок рачунара, као што би се могло назвати на своју стручност у изградњи јефтиних нотебоок рачунара оперативног система Виндовс.

После увођења иПад је, међутим, таблете су укључена. Док су многи произвођачи рачунара гнушао ниске профитабилности нетбоок, они су сада суочени са такмиче са сопственим производима. Са изузетком компаније ХП, која гранатирана од милијарде долара за вебОС, иПад скуп рачунара продавци кодирање да одаберете који оперативни систем можда најбоље такмиче. Да ли је то Виндовс, ђаво знају, или Андроид, где имају далеко мање искуства од такмичара из смартпхоне тржиште?

Укључен је већ преузео улогу коју Виндовс може играти у будућности таблетама , али шта је саће? За разлику од оригиналне верзије Андроид, који је у радовима пре увођења иПхоне-а, саће стигао годину дана после иПад. Андроид лиценце, посебно смарт телефон продавци, сигурно бесеецхед Гоогле за Таблет-оптимизована верзија им највише одговара мобилног оперативног система. Међутим, Гоогле може да буде жртва џијуџицу иПад је.

Наставити читање укључен: саће или аутопут

Укључен: саће или аутопута првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 20:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар