понеделник, 2 май 2011 г.

Самсунг обећава више Атрик попут лаптоп рачунара доковима за будуће телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/motorola-promises-more-atrix-like-laptop-docks-for-future-phones/:
Моторола Атрик 4Г лаптопа док је био озбиљно слатка концепт, што је разлог зашто смо били толико разочарани када је успео да успети. Звучи као извршни директор Самсунг Сања Јха је спремна да га поново покушати, али - на зараду компаније резултати разговора прошле недеље, он је рекао инвеститорима да је мото је планира читав низ Лапдоцк уређаја у другој половини године:
Видећете више уређаја од нас у другој половини покретање ових могућности, а ми ћемо проширити асортиман наших Лапдоцк уређаја тако да покрива шири тачку цену, решавање оба предузећа Премиум Тиер као и више нивоа потрошача.
"Ми план о увођењу узастопних итерација нашег Вебтоп софтвера и опреме који укључује побољшане алатке продуктивност и више цене тачке", он је такође рекао, раније на позив. Можда они уско распоређени И / О портови на Баја Биониц и Тарга неће ићи на отпад после свега? Ако једноставно не може да чека, Сања тврди такође постоји званичне цене долазних пад за Атрик 4Г - АТ & Т ће понудити пакету са Лапдоцк и телефон за $ 400 касније овог месеца.

Самсунг обећава више Атрик попут лаптоп рачунара доковима за будуће телефоне првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 18:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг Мобилност | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар