понеделник, 2 май 2011 г.

ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
ЕнОцеан је већ дуго на нашој Радар захваљујући јефтине светло прекидачи и термостати, што жетва енергије из соларних ћелија и топлотне разлике и похвалити пилинг-и-штап леђа за једноставну инсталацију. Сада, они су добијање закачен за ТЦП / ИП комуникације, што значи поред причају једни са другима, власници ће моћи да их контролише користећи било који врт-разних веб-повезаном уређају. Подешавање ће захтевати малу капију, након чега можете пратити собе помоћу десктоп видгет-и мобилне апликације, као што су Цан2Го који су компатибилни са радио протокола ЕнОцеан'с (ЕРП). До сада, предузећа углавном су напредак у малопродајним објектима и пословним зградама, али ако има свој пут, могло би се долази у болницама, домовима колеџа, и (дух) своје куће.

Наставити читање ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликације

ЕнОцеан дом аутоматизације сензори комуницирају преко ТЦП / ИП, играју лепо са смарт апликацијама првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 14:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце ЕнОцеан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар