понеделник, 2 май 2011 г.

Тактилне пољубац пренос уређаја коначно чини у реду да смооцх рачунару (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/tactile-kiss-transmission-device-finally-makes-it-okay-to-smooch/:
Они кажу да огромна већина комуникације врши физички него вербално, али у домену технолошког напретка ми се чини да имају прилично занемарена преноса физичког контакта. Срећом, ту је увек Јапан да нам офф-тхе-зид иновације , овај последњи један од њих је пољубац уређај мењач који ће бележити, релеј, и - ако то желе - Реплаи ваш најбољи језик гимнастику. То је висина једноставности у овом тренутку, са пластичним имплементирати узимајући инпут из уста једне особе и преносећи је на друго поље, намерава да се прогута Прималац овог техно-љубављу, која може одговорити у натури или само седети леђа и уживајте узбуђења. Истраживачи сагели истичу да постоји више да се уради, као и смисао за укус, начин дисања, а влажност језика су сви важни аспекти пољупца који тек треба да буду поново. Када они добију пољубац предајник в2.0, међутим, они предвиђа прилично уредан тржиште за препродају га пољуби снимака обављају познате личности. За сада, можете видети Целеб без Демо Видео након паузе.

Наставити читање Тактилна пољубац пренос уређаја коначно чини у реду да смооцх рачунару (видео)

Тактилне пољубац пренос уређаја коначно чини у реду да смооцх рачунару (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 03:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар