понеделник, 2 май 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: шећер-покривена лампе, Икеа је соларне лампе, као и све дрвета 30МПХ Рацинг бицикл

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/01/inhabitats-week-in-green-sugar-covered-lamps-ikeas-solar-lam/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Неколико продора је потресло области обновљивих извора енергије као што је ове недеље Инхабитат известио је нови тип "невидљивости плашт" који би могао суперзар соларним ћелијама, а истраживачи у МИТ-искоришћена вируса да се побољша ефикасност соларних ћелија-боје које пуни трећину. Такође, баци око на одушевљен Роиал Веддинг, који се очекује да произведе 6,765 тона ЦО2 , а ми смо истраживали нову бежичну технологију за пуњење развијен од стране Тоиота и ВиТрицити. А ако футуристички еко градове плутају свој брод, погледајте овај самоодрживу Ецотопиа дизајниран за производњу енергије и хране у Северном мору.

Ми такође приказао неколико романа електрична возила, укључујући и луди Уно 3 трансформише скутер који је сада доступан за пре-ред. Алтернативна горива и скинуо као Кентаки човек представио аутомобил који ради на Боурбон и мобилним стаклене баште напаја обновљиве енергије погодио улицама Њујорка. А из области педале-поуеред превоз смо вас ми довели СплинтерБике - бицикл направљен од дрвета које у потпуности може да погоди рекордних 30 миља на сат.

У међувремену, енергетски ефикасне расвете напредне по скокова и границе ове недеље као што смо окренуо прекидач на нови Икеа соларни погон Солвинден лампа и ми приметили кристална "Стардуст" ЛЕД лампа направљена од шећера у Милану сајму намештаја. Коначно, блистао пажњу на Перри Кати деби на Америцан идол, као и ЛЕД-окован клинцима ванземаљске , и узели смо ексклузиван изглед у Њујорку први Нова ЛЕЕД злато облакодер - Хеарст-кула !

Инхабитат је недеља у Греен: шећер-покривена лампе, Икеа је соларне лампе, као и све дрвета 30МПХ тркачки бицикл првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 01. мај 2011 22:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк & нб

Няма коментари:

Публикуване на коментар