вторник, 13 септември 2011 г.

Барнес & Нобле судова ХТМЛ-Девс Са Аппцелератор Партнерства

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KgeU3SP-VO4/:
nook-color1-1

Иако је слободан да развије за Б & Н филтер кутак домаћег верзија Боја о Андроид , компанија је удварање девс који може или не може бити задовољни хировима Андроид развоја избором Аппцелератор као партнер помоћи "убрза" развој апликација за платформу.

Аппцелератор чини Титанијум мобилни, ИДЕ који се фокусира на веб девс него хардкор кодере. То је вишеплатформски развој система који вам омогућава да креирате апликације за више уређаја који користе језике као што су ПХП, Руби, и стандардне ХТМЛ и већ се користи у иПад апликације НБЦ, између осталих.

Да ли треба да користите Титанијум да се на Ноок? Не, али то помаже. Титанијум апликације ће бити брзо прате на Ноок Апп Сторе, споразум који би требало да убеди бар неке од Титаниумс 200.000 девс на порт своје програме пренети на читаоца. Б & Н и даље ће подржати своје платформе програмера .

Аппцелератор пише:

Аппцелератор програмери ће сада бити у могућности да брзо примените и нуде своје апликације преко експанзивне Барнес & Нобле је кутак продавница достиже милионе дигиталних купаца. Титанијум програмери ће уживати у убрзаном подношење своје апликације за Ноок Девелопер Програм. Поднеске титанијума програмера ће бити аутоматски квалификован и брзо прате на преглед. Аппцелератор је такође ажурирала своју референтну апликације, документација, као и платформу да се лако интегришу кутак Боја СДК-у титанијум Студио Аппцелератор је на нивоу предузећа ИДЕ користи више од 1,5 милиона веб девелопере.

У принципу ово је занимљив и паметан потез за Б & Н. Титанијум је слободан да "инди" девс и прилично јефтин за професионалце да користе плаформс ($ 199/дев/мотх је основни Про пакета). Такође, омогућава много дата-центриц апликације да стигну на Ноок брже него што би иначе, а нарочито апликације дизајниране за снабдевање храни података из различитих извора облака. Док вероватно нећете програму следећег Ангри Бирдс са Титанијум, бићете у могућности да добију свој блог или извор вести о кутак брже него што би без партнерства.

Брзо праћење ове апликације такође помаже да се побољша густина апликација на Ноок тржишту, и важан обзир да је до сада долазило Плаибоок и тоуцхпад. На крају, више апликација значи живље апликација на тржишту. Иако се партнерство не односи на хардкор хак0рс, ово партнерство омогућава људи који су можда избегавали кутак да га дају други поглед.


Няма коментари:

Публикуване на коментар