вторник, 13 септември 2011 г.

Спринт покреће погон први Андроид апликација да сузбије текстинг и вожњу, имајте брбљив тинејџере на одстојању

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/12/sprint-launches-drive-first-android-app-to-curb-texting-and-driv/:
Да ли сте забринути да ваш токи тинејџер покушава да одржи на високом док школе трачевима за воланом? Или сте више искусних возача који желе да се отараси искушења да ажурирате ваш статус на 65 МПХ? Спринт има ли прекривени диск Први. Апп, најавио генерални директор Ден Хесе на ЦТИА у марту, ће закључати свој телефон када се детектује да сте у покрету; позиви ће аутоматски бити преусмерен на говорну пошту и долазне текстова могу да добију аутоматски одговорио да са прилагођеним поруку. Услуга кошта $ 2 / месечно по телефона после 15 дана суђења, и нажалост само је доступна за Андроид уређаја, иако БлацкБерри и Виндовс Мобиле је подршка обећано у блиској будућности. Ми кажемо више то боље - за родитеље, то јест. Шеф испод за пуну штампу.

Наставити читање Спринт представио диск први Андроид апликација да сузбије текстинг и вожњу, имајте брбљив тинејџере на одстојању

Спринт покреће погон први Андроид апликација да сузбије текстинг и вожњу, имајте брбљив тинејџере на одстојању првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 12 Оцт 2011 21:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МобилеБурн | извор Спринт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар