вторник, 18 януари 2011 г.

Lenovo за създаване на специализирани звена за таблетки и смартфони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovo-setting-up-a-specialist-unit-for-tablets-and-smartphones/:
Колко далеч сме стигнали. Това беше само преди няколко години, че Lenovo е закриване на сделката за продажбата на мобилния бизнес телефон, но бързо повторно придобиване в края на 2009 г. и някои от последните тежки флирт с таблетката форма, са довели до създаването на един нов елемент в йерархията на компанията, един посветен на разработването на смартфони, таблетки, телевизори и други интернет-свързаните устройства. , Водена от Лиу юни и изработване на Пекин, този отбор от дизайнери и инженери ще се съсредоточи върху овладяване на "огромен потенциал за растеж на мобилния интернет." Cloud Computing ще бъде една от главните характеристики на Lenovo план върви напред, която поставя целите си за бъдещето право в съответствие с почти всички останали . И все пак, това е хубаво да видиш един от най-големите играчи настолните компютри разнообразяване на портфейла си с удоволствие.

Lenovo за създаване на специализирани звена за таблетки и смартфони първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 08:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник АФП (PhysOrg) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар