вторник, 18 януари 2011 г.

Sonos разказва своите успехи, ястия на бъдещи планове, но не Android подкрепа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/sonos-recounts-its-successes-dishes-on-future-plans-but-not-and/:
Sonos разказва своите успехи, ястия на бъдещи планове, но не Android подкрепа
На фона на гибел и мрак на икономическата ... каквото и да е ние си остана в в момента, това е хубаво да погледнем историята на един успех. Sonos е такава приказка и GigaOM е взела време в профила на парвеню, което започна през 2002 г. и е продължил да произвежда серия от висок клас докове , свързани в мрежа аудио плейъри, както и IOS ап контролер , че връзките всички заедно. За съжаление, не са потребители на устройства, Apple са били оставени на студено и докато Sonos вицепрезидент на отдела за продажби Том Кълън не бих казал, когато други версии идват, той е най-малко се каже "Ние можем да видим няколко други потенциални платформи, и ние искаме да видим кой е най-голямата концентрация на любителите на музиката. " Ние казваме защо една избера? Много любители на музиката съществува в тях.

Преминаване обратно към хардуер, Кълън е посочено, че музиката на човек до голяма степен се движи с тях тези дни, така че компанията се опитва да се движат в колата и лични аудио области, което означава, бихме могли да видите някои Sonos-брандирани слушалки и ръководител звено в не много далечно бъдеще. Това би могло да бъде в допълнение към това, което изглеждаше, че е потенциален ход в подходяща за домашно кино. Те са претъпкани с хора места в сравнение със света на безжичните аудио, че компанията в момента играе, но друг вариант качество със сигурност не е нещо лошо.

Sonos разказва своите успехи, ястия на бъдещи планове, но не Android подкрепа първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 год. 10:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник GigaOM | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар