вторник, 18 януари 2011 г.

$ 99 концепцията NoteSlate таблетка е електронно мастило на цвят, но само един по един

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/99-concept-noteslate-tablet-does-electronic-ink-in-color-but-o/:
$ 99 концепцията NoteSlate таблетка е електронно мастило на цвят, но само един по един
E-читатели биха могли да използват малко цвят в живота си - и става малко по-евтини няма да боли също. В NoteSlate е цвят, но не и със сигурност не всички цветове. Това е може да бъде докоснат плоча с 13-инчов диагонал, 750 х 1080 дисплей, който се казва, че е "eInk" - която може или не може да означава " E Ink ", компанията зад показва, използвани в Kindle , Sony Reader и други . Когато е произведен, предполагам до месец юни, ще можете да изберете от традиционния бял фон и черен преден план или да отидете с черен фон с бяло. Други цветове, включително и зелени, сини, червени или текст, или "4 издание цвят", че не всички от тях наведнъж, а са резултат някъде надолу по пътя. Таблетката работи с докосване или въвеждане на писалка, ще предложи 180 часа живот на батерията, и трябва да бъде напълно отворен код, в първоначалната версия софтуер в подкрепа на проста схема, съхраняване на бележки и възпроизвеждане на MP3. Версия 1.5 ще добави PDF и текстови гледане, а версия 2.0 ще бъде рока OCR разпознаване на ръкописен текст. Най-добрата новина? Това е казва, че е само $ 99, но със сигурност многоцветни издание ще струва повече. В момента съществува само като право, но с, отделящ само месец и определено привлекателна цена точка, ние сме заинтригувани. Скептични, но заинтригуван.

Галерия: NoteSlate

$ 99 концепцията NoteSlate таблетка е електронно мастило на цвят, но само един по един първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 10:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Zive Компютърни | източник NoteSlate | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар