вторник, 18 януари 2011 г.

IPAD 2 случая повърхност, разпали отново огъня SD слот за карта и се добавя щипка мистерия с бута силует

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/ipad-2-cases-surface-rekindle-sd-card-slot-fire-and-add-a-pinch/:
Там обикновено е толкова забавно да се има пред стартирането Apple продукт, тъй като има след това, и това предстоящите IPAD две устройство е не прави изключение . Последната клюка тя се поддаде на въпрос с любезното съдействие на някои случаи, които са отглеждани в Китай - AppleInsider и MIC Gadget са самостоятелно намиране на IPAD две черупки, които се отличават почти идентични изрези - с резултат твърдения сочи към една обърнати назад камера, SD слот за карти, а може би дори и Mini DisplayPort съд. Нашите собствени източници потвърди първите два, но последното, миниатюрна видео изход вече включени в MacBooks, е ново строителство и по-малко на сигурност. След това отново, за търсене на размера на отвора оставя няколко алтернативни възможности (USB и слот е изключително малко вероятно), така че ние сме склонни да вярваме, че Mini DisplayPort ще бъде включването на Apple прави в името на предлагайки избор - дори ако предпочита да изпратите вашето видео потоци върху вързани Airplay връзка.

Продължавам четене IPAD 2 случая повърхност, разпали отново огъня SD слот за карта и се добавя щипка мистерия с бута силует

IPAD 2 случая повърхност, разпали отново SD слот за карта огъня и добавете щипка мистерия с бута силует първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти Януари, 2011 02:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AppleInsider , MIC Gadget | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар