вторник, 18 януари 2011 г.

Bloodhound Ултразвуков автомобили започва строителство: 1000 mph на процесори Intel Atom (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/bloodhound-supersonic-car-begins-construction-1-000mph-on-intel/:
Bloodhound Ултразвуков автомобили започва строителство: 1000 mph на процесори Intel Atom - и реактивен двигател (видео)
Видяхме mockup през юли и в скоро време и ние ще се видим на истинските неща. Изграждането на Bloodhound SSC е в ход, с планиран максимална скорост от над 1000 mph с любезното съдействие на реактивен двигател назаем от изтребител Typhoon струя заседание в гърба - и три Intel Atom процесори, в пилотската кабина, които ще работят редица на борда на диагностика и телеметрични системи. Разбира се, те не ще се добавят към общата цел на нещо, но нито те ще бъде въвеждането на голяма част от източване на електрическата система. Ако всичко върви по план колата ще бъде завършен до края на тази година и ще започне скорост работи от началото на 2012 година. Може би до тогава Intel ще има нещо по-бързо да наложи там.

Продължавам четене Bloodhound Ултразвуков автомобили започва строителство: 1000 mph на Atom процесори Intel (видео)

Bloodhound Ултразвуков автомобили започва строителство: 1000 mph на Atom процесори Intel (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти яну 2011 11:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BBC News | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар