вторник, 18 януари 2011 г.

"Дисни" да продават Android телефони в Япония, очевидно Apple не се интересува

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/disney-to-sell-android-phone-in-japan-apparently-apple-doesnt/:
"Дисни" реши да дебютира нов смартфон в Япония, и предвид наличието Стив Джобс "на борда на компанията на режисьори, ние сме изненадани да открият, че телефона ще работи Android вместо IOS. Телефонът е по същество Sharp 003SH Галапагос с Disney-fied версия на Froyo шапка идва с адрес Disney електронна поща, без съдържание, и по избор обичай Дисни-тематични случаи за потребители, които желаят да излъчва на тяхната връзка с Мики Маус и компания. Устройството ще се предлага и съобщение на следващия месец на неизвестно цена, но е достъпен само за приятелите ни в Япония. Не е предвидена САЩ съобщение, така че в Щатите феновете ще трябва да търсят другаде за тяхното определи Дисни .

"Дисни" да продават Android телефони в Япония, очевидно Apple не се интересува от първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари 2011 год 20:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Disney Mobile Япония | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар