вторник, 18 януари 2011 г.

Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Добре дошли в 2010 Engadget награди !

За ваше гласуване (и номиниране) удоволствие, ние представяме на седмия годишните награди Engadget! Предпоставката е проста: 2010 може да са се изплъзнали през пръстите ни, но всички спомени от приспособления, последните са все още с нас (някои в по-благоприятна светлина, отколкото някой друг). Сега имате възможност да изказвам мнението си за това, което обичаше през 2010 г., и ни кажете какво сте psyched за за 2011 година.

Тази година имаме 24 категории за грайфери, общо с 48 награди да бъдат уточнени. Всички финалисти за наградата Engadget са читателя-номинирани и редакторите на Engadget ще избере най-доброто от тези номинации (обикновено някъде между 4-6 изделия или технологии), като финалисти.

Има две награди по категории, Reader's Choice (гласува от теб!) И Избор на редакторите (избран от нас). Гласуването ще се проведе след няколко седмици, след като номинираните се качват, а победителите ще бъдат обявени скоро след това.

Можете да намерите цялата информация и номинираните на целевата страница ние създадохме тази година, което трябва да направи по-лесно да получите всички селекции (и да гласуват, след като ние сме избра финалистите). Просто кликнете тук .

Трябва до 23:59 ET за вторник, 1-ви февруари 2011 г, за да си вписвания инча Сега, проверете номинират или използвайте удобни списък след почивката!

Продължавам четене Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget!

Номинирай любимите си притурки през 2010 г. Награди Engadget! първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти Яну 2011 15:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар