вторник, 18 януари 2011 г.

Ексклузивно: HP / WebOS на Palm таблетки - снимки, планове и повече

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

О, здрасти. А доверие типстъри що изпратих тези вътрешни прави на HP / на Palm "Топаз" WebOS таблетка , която е една от две таблетки в момента се разработва в Сънивейл. Точно така, две таблетки: 9-инчов топаз и 7-инчов модел codnamed Опал - един състав, което се вписва добре в след това "на Palm" Нещо голямо, нещо малко, нещо Лозунгът за своите предстоящи 09 02 събитие . С поглед към направят, ние виждаме не-бутона дизайн бихме чувал досега за (ако приемем, че ние сме жест област се върти с дисплей), отпред пред камера, микро-порта на дъното, и това, което се, че е Vizio Tablet стил три говорител режим за стерео звук и в двете пейзаж и портрет режими - това е два високоговорителя от лявата страна и една трета от дясната. (Това е само предположение, все пак.)

Ние сме казали, че единици ще започне да се стигне до Palm HQ през юни производството рампи за стартиране по-късно тази година - график подкрепени от вътрешно слайд търговия, което получихме, че списъците WiFi само, AT & T 3G и Verizon LTE версии на Опал, пристигащи през септември 2011 г., и на AT & T LTE през юли 2012 година. В слайд също показва Опал ще се обърне специално внимание д-четене, което има смисъл за 7-инчови устройства, а има и да се споменава за "премиум аудио", което добре укрепва нашата говорител хипотеза. За съжаление, ние не разполагат с никакви дума за характеристики и цена още, но тези неща е по-добре да се опаковане сериозни топлинна енергия за евтини, ако е наистина Palm планира да чака до септември, за да ги старта - те ще се стремят главата до глава с Xoom , на цифрови , и се предполага, че IPAD 2 . Ние сме да се рови за повече, така че имайте едно на окото - нещата ще се разбием , довели до 9 февруари .

Ексклузивно: HP / таблетки WebOS на Palm - снимки, планове, и по- първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар