вторник, 18 януари 2011 г.

JVC KW-NT30HD / 50HDT навигационни системи предлагат iPhone контролирани HD радио

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/jvc-kw-nt30hd-50hdt-navigation-systems-offer-iphone-controlled/:
Монтираната на таблото автомобилна JVC е новото в GPS системи за навигация няма да шепна успокояващ препотвърждение в ухото си, когато движението стане лошо, но те могат да предложат някои лесни слушате (ако сте в такива неща), за ежедневието си пътуват. В KW-NT50HDT и KW-NT30HD, които JVC дебютира на CES 2011, спорта 6,1-инчов дисплей и са оборудвани с HD радио и свързаност iPhone чрез USB. Използването на ClearChannel iheartradio апартамент, можете да видите песен и изпълнител на информация и сканиране на канали или от навигационното устройство или iPhone. В NT50HDT също се предлага с безплатен абонамент за живота на общия трафик HD + мрежа, която предоставя данни като отчетите за трафика, новини и информация за времето. И двете устройства са оборудвани с навигационна система WAAS, карта на покритие на всички 50 щата на САЩ, както и Канада и Пуерто Рико, и гласово насочване на английски, френски и испански език. В музикално отношение склонни мореплаватели се появи на пазара през март, с NT30HD работи $ 1000 и NT50HDT идва от $ 1,200.

JVC KW-NT30HD / 50HDT навигационни системи предлагат iPhone контролирани HD радио първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 08:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink NaviGadget | източник JVC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар