вторник, 18 януари 2011 г.

Бяла iPhone 4 твърди, че се превръща в Best Buy е система за инвентаризация, стартира 27 2?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Той е бил дълго време идва, но сега започва да изглежда като нещата, просто може да се започне да може би, евентуално линия за бяло iPhone 4. Видяхме някои инвентаризация снимки от Vodafone Германия себе си вчера, а сега се превърна Mac слухове за удар от него собствени, която се появява да покаже както 16GB и 32GB версия на телефона в Best Buy за инвентаризация система в САЩ. Нещо повече, тези малки обяви също показват специфичен състав дата в на 27 февруари, а за какво си струва, моделът номера съвпадат с тези, които първо се появи в Best Buy в системата, когато тя е била първоначално като предварителни поръчки за трудни за производството телефон. Разбира се, ние все още не е напълно доволен, докато не започнете да виждате някои действителни кутии с бяла Iphones в тях, но тук се надяваме, че няма да трябва да чакаме твърде много вече за това да се случи - Apple все още не е избута назад , че " пролетта на 2011 "дата, след като всички.

[Благодаря, Мика]

Бяла iPhone 4 твърди, че се превръща в Best Buy е система за инвентаризация, стартира 27 2? първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 г 16:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Мак слухове | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар