вторник, 18 януари 2011 г.

Флорида окръг комисия казва MagicJack отстраняват въз 911 такси

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack е се е намирало в повече от няколко спорни сблъсъци и преди, и изглежда, че сега, разтоварени в друга, за да Kanawha Каунти Комисията във Флорида, където компанията YMAX съобщения се основава своята майка. Това е изведено MagicJack не е успял да събере 911 такси и от своя страна плащат на средства за страната, която разчита на таксите за финансиране на своите 911 център за спешно - или, както Kanawha окръг Председателят на Комисията Кент Carper succintly се изразява, "няма нищо" магия "за Magic Джак." За това е страна, MagicJack настоява, че не е "глас спрямо същия период на Интернет" и, следователно, не е длъжен да плати 911 такси, както и че освен това се допълва, че дори не е в състояние да събере дължимите такси за начина, по който своя продукт се продава. Ние просто ще трябва да изчакаме и да видим колко добре, че аргумент е верен, когато MagicJack лица обществено състоянието на служба на Комисията на 1 март - което, между другото, вече е отказано искането MagicJack да прекрати делото.

Флорида окръг комисия казва MagicJack отстраняват въз 911 такси първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 15:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Чарлстън вестник " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар