неделя, 5 декември 2010 г.

механични LED светлини тройката на скулптура на Art Basel (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/troikas-mechanical-led-sculpture-lights-up-art-basel-video/:
Art Basel в Маями е в движение до мястото, за да видите най-добрите и най-ярките в дизайна през изминалата седмица, с инсталацията тройката на "Falling Light", които попадат категорично в последната категория. Тази механична LED скулптура се нуждаят от място за себе си, тъй като е домакин 50 таван-окачен с всеки устройства, включващи по избор нарязани Сваровски кристал оптични лещи, компютър програмирани двигател и бял LED. Както можете да видите във видеото по-долу, на бял метал ротори покачване на синкопиране от въртящи се камери, преди тежестта освобождаването им към земята, които след това активира LED да се приближи към кристално обектива. Чрез магията на дифракция, ти свърши с дъга ефект се хвърли на пода, създаване на добра среда за ... да речем, рейв. Или, нали знаете, следващата си спалня.

Продължавам четене механични LED светлини тройката на скулптура на Art Basel (видео)

механични LED светлини тройката на скулптура на Art Basel (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 год. 08:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар