неделя, 5 декември 2010 г.

X-37B spaceplane обратно на Земята след седем месеца в шпионаж на нас, стрелба чужденци

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/x-37b-spaceplane-back-on-earth-after-7-months-of-spying-on-us-s/:
Вижте, ние не знаем какво ВВС изпрати безпилотен X-37B в космоса за, или защо не ни предлагат езда, но ние сме сигурен, че каквото и да е беше страхотно. В spaceplane се връща на твърда земя, и очевидно той приключи всички свои орбитални цели по време на неговото пътуване седем месеца, който уж най-вече самостоятелно диагностични тестове. Според "Човекът, все пак. И все пак да се закълна ние забелязани някои дупки лазерни взрив и самодоволно, Том Cruisian самодоволна усмивка на X-37B, когато мисълта никой не те гледам, която потвърждава, всички наши най-лошото подозренията: има извънземен живот, и това е напълно гадняр, и само висококвалифицирани жокеи боец пространство може да ни спаси.

X-37B spaceplane обратно на Земята след седем месеца в шпионаж на нас, стрелба чужденци, първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 год. 01:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар