неделя, 5 декември 2010 г.

Google харчи още няколко милиона, взима Widevine софтуер DRM фирма

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Две придобивания в толкова дни? Кажи, че не е така! Преди дори unboxing фонетична изкуства , Google вече разграбени Сиатъл-базирани Widevine . Истината е, че вие сте може би като се възползва от компанията технология, без дори да забележи това - той се използва в над 250 милиона уеб свързани телевизори и сияние целия свят, и това е преди всичко за цел да осуети пиратството опити като дават възможност на потребителите да ползват съдържание на по-широк спектър от устройства. Тъй като тези неща са склонни да направят, нито облекло говори цени, но това е доста ясно защо Ел GOOG би имала фирма като това в портфейла си. Нещо повече, това е границата комичен, че Viacom е бутане жалба , за да се рови в Google като анти-студио, про-пиратство чудовище, докато тя е разходи трудно спечелените пари на DRM слой. Във всеки случай, не на Google класирането им на специфични планове, просто все още, само като посочва своите намерения за поддържане на споразумения Widevine е, да осигуряват подкрепа за съществуващи и бъдещи клиенти, както и "изграждане на [технологията] за подобряване на продуктите, както Widevine и собствените му."

Google харчи още няколко милиона, взима Widevine DRM софтуер, фирмата първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 год. 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник Официален Google Блог , Widevine | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар