неделя, 5 декември 2010 г.

Street View Shocker! Google плаща Досадно двойка $ 1 за изземат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/street-view-shocker-google-pays-boring-couple-1-for-trespassin/:
Това едва ли е изненада, че има кадри, на лица, които не са много любители на пръв поглед навсякъде на Google Street View флот, но краят на този спор е направо абсурдно. Още през 2008 г., Арън и Кристин Досадно бяха гледайки за малко вълнение, и реши да го намерите в съдебната зала, а дуото съдени Google за изземат тяхната собственост, докато събирането на снимки за Street View. Според тях на Google Street View кола игнорира "надпис" "знак, засадени отпред, и докато те отбелязват, че това щеше да Прием на едно обикновено писмо извинение , че не е имал угризения настоява за обезщетение при които желаят падна върху глухи уши. На изплащане? А един долар. Нека повторя, че: 100 пари. А парите си. Едва достатъчно, за да купи Whopper младши в Портланд, и определено не достатъчно, за да го направят другата страна на улицата във Ванкувър. Предполагаме, двете страни са готови да пуснат цялата бъркотия зад ги, но ако сте търсили за една история да се докаже, че Америка всъщност не е толкова безцелно спорен, тъй като световната смята, че те са ... Е, това не е това.

Street View Shocker! Google плаща Досадно двойка $ 1 за изземат първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември, 2010 година 20:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник АФП | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар