неделя, 5 декември 2010 г.

Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)
Razorfish е малко по маркетинг компания, че е направил някои впечатляващи неща по повърхността на Microsoft , неща, които може или не може да е виждал, тъй че определена търговска марка на пиедестал не е точно превърне в заплаха за световната dumbtable пазар. Едно от интересните неща, Razorfish е така наречената повърхност физика Illustrator наречена DaVinci, която позволява на потребителя да драскулка на екрана и включете тези драскулки на топка, кутии, лостове, и опори. Сега този код е ефективно пренесли този код за да Kinect, както можете да видите във видеото по-долу, като ви позволява да направите един и същи вид на нещата, но с твоето две ръце, плаващи във въздуха. Вие може да предизвика фигури, за да левитират, да създаде тежестта между тях, да направим нещата орбита, дори даде възможност магнетизъм, който последователно дърпа и хвърля си малко драскулки по екрана. Фирмата се казва, че продължава да се усъвършенства опит и може би, ако всички поискат хубаво, те дори ще съобщение на приложението, когато те са чрез така че можете да го опитате сами.

[Благодаря ти, Лука]

Продължавам четене Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео)

Razorfish пристанища DaVinci интерфейс за Kinect, прави физика охлади (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 5-ти декември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razorfish | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар