четвъртък, 2 декември 2010 г.

XIM3 окончателно хардуер разкри, очаквайте скоро да се даде нечестно предимство в Xbox 360 стрелци (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/xim3-final-hardware-revealed-coming-soon-to-give-an-unfair-adva/:
XIM3 окончателно хардуер разкри, очаквайте да ви даде нечестно предимство в Xbox 360 стрелци (видео)
Той е бил почти две години от XIM2 най-накрая стана достъпна, позволявайки на Xbox 360 геймъри се въвеждат някои допълнителни елементи за техните игри, а именно - клавиатура и мишка. Сега неговият наследник е пред наличността и окончателния вид, е в действие към света. Тази версия е значително по-напреднали от своя предшественик, спортни малко LCD за по-лесно програмиране и някои много напреднали за определени игри настройка, наречена "Smart преводачи." Тези дръжка различни настройки за различни игри, автоматично изтриване на различни размери и различни форми мъртви зони, използвани от различните стрелците, демонстрира по време на видеото по-долу. Не цената е обявена все още, но ние сме се познае, че ще струва малко по-добро от (сега спрени от производство) XIM2 е $ 149.99.

[Благодаря, К. Зелена]

Продължавам четене XIM3 окончателно хардуер разкри, очаквайте скоро да даде нечестно предимство в Xbox 360 стрелци (видео)

XIM3 окончателно хардуер разкри, очаквайте скоро да се даде нечестно предимство в Xbox 360 стрелци (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви Декември 2010 19:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XIM3 Развитие на блога | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар