четвъртък, 2 декември 2010 г.

Android Пищен официално ви дразни във видео на Google за гласово търсене начинаещи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/android-gingerbread-officially-teases-you-in-googles-voice-sear/:
Разбира се, ние вече се натъпках с много пищен чрез г-н Blurrycam и дори Ерик Шмид себе си, но това е само сега, че на Google официално (или случайно) ни е дал обиколка на следващата версия на Android. В едно от последните гласово търсене видеоурок от Google Хонг Конг, орел очи надниквам са забелязани много устройство признаци кажа на сладкиши върху това, което изглежда е Nexus One . Както можете да видите по-горе, каза фърмуер спорт по-рано-виждал черно статут тава с нови икони, заедно с едва доловимо променени стартера лента в долната част на началния екран. Един бърз поглед в "Настройки" и разкрива префасонира бутони, както и нов раздел, наречен "Свързани" в страницата пазар на ап описание. Помогни си сам, за някои по-пикантни доброта, преди да е станало твърде късно - правото на видеото след почивката (от 0:47).

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Android Пищен официално ви дразни в гласът търсене в Google видео урок

Android Пищен официално ви дразни в гласът търсене в Google видео урок първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри 12, 2010 12:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android Юфка | източник GOOGLEinHK (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар