четвъртък, 2 декември 2010 г.

Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/rambus-files-itc-complaint-against-just-about-everyone-wants-to/:
Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбите на почти всичко
Rambus , която скромно описва себе си като "една от премиерите технология за лицензиране световни компании", е кротко поиска от Международната търговска комисия да блокира вноса и продажбата на невероятно разнообразие от продукти от компании като Broadcom , Freescale , LSI , MediaTek , NVIDIA , и STMicroelectronics - последното от които е бил призован от Калифорнийския технологичен институт вчера. Но чакайте, има още! Rambus показва също, че други "фирми, чиито продукти включи обвини продукти полупроводникови" са още имената, продажба на неща като "персонални компютри, работни станции, сървъри, рутери, мобилни телефони и други преносими устройства, декодери, Blu-Ray плейъри, дънни платки, Plug-in за карти, твърди дискове и модеми. " Това би трябвало само за покриване на 95% от това, което е на разположение в местния магазин за електроника, и със сигурност поставя нашите ваканционни списък с желания в законово състояние на неопределеност.

Това е продължение на по-рано спорове, свързани с дружеството, особено с NVIDIA , която ще продължи чрез нарушение дела патент, подадени в САЩ окръжен съд срещу тези юридически лица, посочени по-горе. Освен това, Rambus се надява, че ITC спира вноса и продажбата на всякакви и всички незаконни продукти пост-бързо. Това изглежда ужасно драстични, но от своя страна Rambus покаже, че се опитва с цялата си мощ да преговаря с тези лицензии мнение мръсни дилъри и че е казал "Само така те ще получат сериозно е, ако ги съди." Така че, залога си, защото да го направим.

[Благодаря, Антонио]

Продължавам четене Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко

Rambus файлове ITC жалба срещу почти всички, иска да спре продажбата на почти всичко, първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 година 13:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink X-малко лаборатории | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар