четвъртък, 2 декември 2010 г.

Dish Network стартира Remote Access апартамент, носи телевизия на живо и график за IPAD

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/dish-network-launches-remote-access-app-brings-live-tv-and-sche/:
Вижте, това не е било толкова лошо, сега тя е? Ако сте befuddled, ние сме просто, отнасящи се до седмица, че IPAD собственици е трябвало да се вслушат в техните Android-обичам братята злорадство за да се налага Dish мрежа за отдалечен достъп ап. Считано от днес, че една и съща част от софтуера е достъпна в App Store, което дава възможност IPAD собствениците да гледат на живо и записани програми, доколкото те широколентов свързан, Sling-съвместимо устройство като Sling адаптер . Тя също така ще позволи IPAD собственици да разглеждате и търсите до девет дни на програмиране, записи DVR график, управление на конфликти, изтриване показва на няколко приемници, и тяхното използване таблетка като напълно функционални дистанционно управление, но много, за да ни тревога, Това няма т имат правомощия да правят шоу Heroes си струва да гледам отново.

Продължавам четене Dish Network стартира Remote Access апартамент, носи телевизия на живо и график за IPAD

Dish Network стартира Remote Access апартамент, носи телевизия на живо и график за IPAD първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември, 2010 07:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар