четвъртък, 2 декември 2010 г.

NVIDIA GeForce GTX 580 и AMD Radeon HD 6870 изправят в двойна карта карти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/nvidia-geforce-gtx-580-and-amd-radeon-hd-6870-square-off-in-dual/:
Независимо дали сте NVIDIAn като го нарече SLI или Radeonite, отнасящи се до него като CrossFireX , с няколко графични карти за настройка в наши дни е почти необходимо условие за преживяване на най-доброто от играта може да предложи. Ще бъде небрежност от нас, следователно, да не ви насочи по посока на доклад на екипажа най-новата структура на Tech, който се разследващият поглед на карти изпълнение двойно по NVIDIA най-новите и най- GeForce GTX 580 и естествено това да се сравни с широк Редица други алтернативи на пазара. AMD е късно обновяване на Radeon HD 6870 , е сред тези възможности, въпреки че си струва да припомним, че компанията е реално края на съоръжения високо , не се дължи за още няколко седмици. Всички едно и също, повечето хора ще се купуват си почивка платформи точно зад сега, и ако искате изчерпателен насоки за това, какво е това, което на графични отпред, източник връзка е най-добрият, хм ... източник.

NVIDIA GeForce GTX 580 и AMD Radeon HD 6870 изправят в карта карти двойно първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември, 2010 11:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Технически доклад | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар