четвъртък, 2 декември 2010 г.

Spacelog предвижда очарователни търсене преписи текст за мисиите на НАСА

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/spacelog-provides-fascinating-searchable-text-transcripts-for-na/:
Това, което виждате по-горе е за сканиране на физически НАСА препис от известен момент на "Аполо 13" космическа мисия. Тези преписи правят изключително очарователно четене, особено ако (като нас), които са наистина в дреболии. Сега, за първи път, тези записи са ... транскрибирани отново на интернет . Да, ако се скитат през Spacelog да, сега можете да видите записите на "Аполо 13 и Меркурий 6 космически мисии в търсене текст, който също е връзка обратно към източник изображения като този на снимката по-горе. Това е вид на исторически документи и достъп, който ни напомня защо в интернет е така, безумно страхотно. сайт Spacelog също казва, че ще предостави и други преписи мисия в бъдеще, включително Джемини 7, "Аполо 8 и Аполо 11.

Spacelog предвижда очарователни търсене преписи текст за мисиите на НАСА първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември 2010 09:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Spacelog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар