четвъртък, 2 декември 2010 г.

Gaikai влиза затворената бета, ще получите изключително пръв поглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/gaikai-enters-closed-beta-we-get-an-exclusive-first-look/:
Това е Mass Effect 2, работещ на нетбук - Eee PC запаси - само с едно ядро Atom процесора, които не биха се осмелили да мечтаят за действително обработка на играта. Тя работи, защото на научно-фантастичната опера не е данъчно облагане, че силицият на всички, а по-скоро силен сървър мили, стрийминг преработени и компресирани видео кадри директно на 10,1-инчов екран. Тя се нарича Gaikai , и ако си мислиш че звучи точно като OnLive с друго име, ще бъде наполовина прав. Въпреки това, тази игра стрийминг услуги е един коренно различен бизнес модел, който не струва нито лев играчи. Gaikai ще игра реклами сила, която просто да си играят. Ако това звучи като една идея, която искате да чуете повече за, а след това ние имаме едно лечение за вас. Говорихме с основател Дейвид Пери за това, услугата може да направи, има изключително практическа със затворената бета, както и обширна репетиция видео към обувка. След почивката, ще откриете цялата лъжичка.

Продължавам четене Gaikai влиза затворената бета, ще получите изключително пръв поглед

Gaikai влиза затворената бета, ще получите изключително пръв поглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември, 2010 г 10:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар