четвъртък, 2 декември 2010 г.

Пи-луи движи PC нетбук с 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/peewee-pc-netbook-moves-to-2-0-rated-to-take-the-worst-your-tot/:
Пи-луи движи PC нетбук с 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да се справи
Малко пръстите може да ястие на голяма болка за джаджи, и освен ако не си малко силен е достатъчно, за да влача около Toughbook ще се иска нещо малко и трайно за тях. Въведете $ 449 Пи-луи мощност 2.0, последната ревизия на дружеството серия на дете-приятелски компютри. Този нетбук се казва, за да оцелее капки с апломб, но има само "водоустойчиви" клавиатура, така че не се хвърля тези sippy чаши, просто все още. Той също идва натоварени със сигурността софтуер, за да се надяваме да си деца от намирането на най-лошото "мрежата е да предложи, но само с 1.6 GHz процесор Atom N270 на батерия, 1GB оперативна памет, и просто 30GB твърд диск за съхранение, ние сме го познае също може да бъде добър инструмент, за да ги научи всичко за търпение.

Продължавам четене Пи-луи нетбук компютър, за да се движи 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до

Пи-луи нетбук компютър, за да се движи 2.0, класиран да вземе най-лошото си глътка може да доведе до първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември, 2010 14:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пи-луи PC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар