четвъртък, 2 декември 2010 г.

течни кристали Sony "Hybrid FPA" привеждане в съответствие техника определя LCD въпроси права

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/sony-hybrid-fpa-liquid-crystal-alignment-technique-sets-lcd-is/:
Sony анонсира нов LCD дисплей технология наречена Hybrid FPA (област предизвикани от фото-реактивен привеждане в съответствие), за които твърди, предвижда орляк на подобрения за LCD екрани в областта на време за реакция, контраст, стабилност панел и скорост производство. За тези от вас, които спят през дисплея наука в училище (не срам), това се свежда до намиране на Sony по-добър начин да карам непокорен течни молекули, кристали (LCMS) в по-оптимални проекция - което е важно, тъй като това се отразява как светлината преминава и Поради това колко снимки са решени. Новата техника се основава на по-рано работа, което е фокусирано върху вертикална планировка на LCMS чрез привеждане в съответствие слой. Както в ляво показва диаграма, чрез позициониране предварително наклон на основата слой, се предоставя под формата бяха принудени в една по-стабилна вертикална състояние, което прави преместването им по-бързо и по-точно като същевременно ще изисква по-малко напрежение. С други думи, образи решен по-бързо и по-равномерно, което води до "чиста" бели и черни с по-малко Motion Blur. Хибридни FPA просто подобрява положението, като изравнява LCMS още по-вертикално, които са предизвикали реакция пъти по-малко от 3 мс при тестовете. Това е страхотна новина за любителите на 3D и геймъри, и трябва да помогне на Sony най-малко се движи на разстояние от търговец на дребно единици рафтове в един момент, особено ако плановете си за бързо пускане на пазара на този тек вярно.

Продължавам четене Hybrid FPA "течни кристали Sony привеждане в съответствие техника" определя LCD въпроси права

Хибридни FPA "течни кристали Sony" привеждане в съответствие техника определя LCD въпроси направо първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември, 2010 05:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sony | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар