четвъртък, 2 декември 2010 г.

Canon ще добавят заключване контролния диск на вашия EOS 5D Mark II или 7D ... за $ 100

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/canon-will-now-add-locking-mode-dial-to-your-eos-5d-mark-ii-or-7/:
О, разбира се - Pentax може да хвърлят един на всеки безплатно на своя K-7 , и Nikon е направил същото за своя D3S , но нищо от това наистина има значение, ако сте горд собственик на Canon, сега го прави? За тези, хранени с случайно се движат си режим по време на набиране на критична стреля, Canon е в момента предлага данъчни услуги за EOS 5D Mark II и EOS 7D камери. За порядъчна сума от $ 100, инвентар ще се инсталира в режим Dial с център разположен заключване на бутоните - целта тук е да се предотврати колело от движещи се по време на "нормална камера операция", като едновременно с доенето допълнително на Бенджамин от тоалета на лоялни клиенти. "Разбира се, има чаша наполовина пълна / наполовина празна начин да се погледне на това. Може да се взриви на Canon да не се включи този от първия ден, или бихте могли да бъдем благодарни за възможността на всички. Вашият филм, циник.

Canon ще добавят заключване контролния диск на вашия EOS 5D Mark II или 7D ... за $ 100 първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември 2010 02:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Канон | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар