четвъртък, 2 декември 2010 г.

Chrome Пясъчните кутии Flash Player в последния канал Dev съобщение за Windows

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/chrome-sandboxes-flash-player-in-latest-dev-channel-release-for/:
Ей, Adobe най-накрая разбра как да се направи Flash сигурна - има Google го направи! Момчетата зад любимата си търсачка актуализираха своите най-нови Dev канал освобождаването на Chrome да се включи нов sandboxing съоръжение за Flash съдържание Player. Той ще служи за ограничаване на достъпа до чувствителните системни ресурси и да направи операция Flash е обикновено по-малко заплашителни предложение, отколкото в момента е. Това се отбелязва изпълнението на дългогодишното обещание от Google да се даде Flash третирани по същия начин е предоставена на JavaScript и HTML прави за известно време, и трябва да бъде добра новина за потребителите на Windows желание да сведе до минимум "на потенциала повърхност атака" на браузъра си. За съжаление, Mac феновете, ти си в необезпечени студено, за сега. Разбира се, самата Dev канал е една стъпка по-малко рафинирани от бета софтуер, така че дори и ако сте на Windows може да е препоръчително да го чакам малко.

Chrome Пясъчните кутии Flash Player в последния канал Dev пускане в Windows първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 05:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник Хром Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар