четвъртък, 2 декември 2010 г.

BBC iPlayer за започване на международна внедряването на абонаментна услуга на IPAD

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/bbc-iplayer-to-start-international-rollout-with-subscription-ser/:
BBC.com изпълнителен директор Лука Брадли Джоунс спадна някои знания на ТВ-нежен свят, като разкрива, че в световен мащаб стартиране на iPlayer ще бъде на "чист платен абонамент модел", която да бъде следвана след това с партньорства с рекламодатели на "свободни" зони на британската телевизия кетчуп. В САЩ е изрично посочена като една от първите нови пазари за предприятие, което се очаква да тръгне в средата на следващата година. В допълнение към знаейки, че ще трябва да плащам, за да се определи вашия на Top Gear, Doctor Who, и МОК, на храни, които правят милиарди, вие също така ще искат да знаят, че първата платформа за iPlayer извън Обединеното кралство ще да бъде не друг, а IPAD на Apple. Това, което е с британците и IPAD ?

BBC iPlayer за започване на международна внедряването на абонаментна услуга на IPAD първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри декември 2010 г 03:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Платени Съдържание | източник Предавания | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар