събота, 24 септември 2011 г.

Дронинг На Ка Датум са судбином?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Да ли сте били гледајући у небо? Имам. Као САД шири своје беспилотне авијације, и Великој Британији планира своје трутовско-рој тактика , истраживачи су тестирање и демонстрацију аутономне трутова - оне које би могле "лова, идентификују и убијају непријатеља на основу калкулација које је софтвер, а не одлуке људи "(Према аутору дивно-под називом Војске финансира студије Управног Смртоносно Понашање у Аутономној Роботи," Смртоносно аутономија је неизбежна. ") Филозофи су Пеннинг научили монографије о. етици трутовско ратовања . Универзитети су почели да нуде степени у беспилотне аутономне дизајна возила.

УС Аир Форце је још у развоју беспилотне " контра тунел роботике . "систем. Да, то је тачно, ваздухопловства. Што нам даје ово бесмртни цитат у вези чланак: "... можда постоји и индикација овде да концептуална револуција је у току у оквиру ваздухопловних снага, где земља сама-геолошка простора се види само као дебљи верзија неба. "

Заиста, улазимо доба трутова. Нажалост, владе, војске, и филозофи водећи нас има изгледа да пате од катастрофалног неуспеха маште. Само нација-држава рукују трутова као оружје у овом тренутку: дакле, изгледа да разлога, само националне државе ће икада веапонизед трутова, у све векове Амин.

Али у стварном свету, други истраживачи развијају хакерисања трутова који "може да гради бежичну ботнет или пратити некога преко мобилног телефона" ( замислити међувремену "чак и када је не користи да би позив."), од Крис Андерсон је ДИИДронес сајт, дајем ти страшан Дехогафлиер термо-визије свиња ловац, звани : "Сада имамо наш врло властити Предатор трутовско":

(Ово може искру сећања на мог претходног пост на теми .)

Истом универзитету данас давање УАВ степени је такође стално усавршава трутова направио 3Д штампача . (Види такође: штампа пиштољ исте као и куповину пиштољ ?) Папагај, АР, звани Алтаир 8800 из трутовског свету, може да се контролише преко слободно

Няма коментари:

Публикуване на коментар