събота, 24 септември 2011 г.

КИССметрицс вам помаже да Хоне У статистици На који заправо питање са Цохорт Извештаји

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:
www.kissmetrics

Киссметрицс , аналитику покретања који вам помаже да пратите како корисници користе свој сајт, додаје нови алат за свој пакет производа данас: Цохорт анализе .

Групама, за оне који нису упознати са њима, су групе корисника који се пријаве у датом временском периоду (рецимо, свако ко се пријавили периоду од 1. јануара и 7, 2011). И анализирајући их може да понуди неки увид у то како људи користе (или су престали да користе) ваше услуге. Киссметрицс суоснивач Нил Пател, објашњава да сујету метрике можемо често видети о којима се дискутује у новинама, као што је укупан број корисника, да се доводе у заблуду. На пример, ваш сајт може да расте општи употребе сваког месеца, али тај раст може бити у потпуности подстакнут раст у новим пријаве - ко би могао маска на чињеницу да су ваши старији корисници бледи.

То је место где кохорте извештаје добро доћи: они ће вам омогућити да паузу ваше целокупно базе корисника у различите групе, онда видимо како сваки од тих група користе услугу за време, рецимо, следећих шест месеци. Ово може бити корисно и да се утврди вредност живота корисника, као и да виде колико утицаја су нове карактеристике имају на свакој групи корисника. Киссметрицс ће вам омогућити да даље паузе корисницима напоље у групама на основу тога колико су довела до вашег сајта.

Пател признаје да постоје и друге услуге које су наведене у понуди Извештаји Цохорт као, укључујући и Микпанел РЈМетрицс, али каже да своје производе, бар што се тиче кохорти тиче, пружају корисницима мање флексибилности (он такође верује Киссметрицс је лакше употребе). Пател, каже један од кључних карактеристика које нуди Киссметрицс да други немају је способност да "зумирате" на сваком кохорта до индивидуалном нивоу корисника.

Киссметрицс је доступан бесплатно за 30 дана бесплатну пробну верзију, са премиум планова на располагање након тога са почетком у $ 29/монтх (повећању цене у зависности од величине вашег величине и колико датапоинтс сте праћење).

Ако сте заинтересовани да сазнате више о групама, Еверноте директор Фил Либин је раније говорио детаљно о томе како његова компанија користи ову врсту података.


:
Сајт:

Няма коментари:

Публикуване на коментар