събота, 24 септември 2011 г.

Пре 3 за АТ & Т-преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Ово је преглед телефона који никада није био заиста пуштен у јавност на АТ & Т. Упркос унфортунатенесс претходне изјаве, осетили смо у обавези да води овај уређај путем врингер као коначни опроштај за Палм, пре линије и вебОС на потрошачке уређаје.

Човек, шта чудно, замршену живот овај уређај има. Европске авиокомпаније нису ни желели пре 2 , и из било ког разлога, то људи били су једини чак и добили пре 3. Изузимајући овај момак, наравно. Овај момак, као што сте вероватно трпљење, један је од само неколико Пре 3 АТ & Т телефона да изађе из фабрике недирнут, и нисмо могли бити срећнији да се он ставља преко корака. Па ... смо могли бити срећнији, али то би захтевало Мег Витман поништавање Лео одлазе пуцао кроз срце вебОС.

Све што на страну, то је било чудно неколико дана са коначним вебОС-базиран телефон, а у извесном смислу, завршни телефоном да ће икада Палм ДНК ради преко својих кола. Пре ни два месеца, ХП је говорио програмерима да своје апликације пре 3 поднеске у на одобрење, а пре само четири недеље, иста компанија је потврдио да је ово веома телефона не би никада стићи на америчке обале. Знате, и поред тога цела " расписује за АТ & Т "ствар. Испоставило се, неке од тих јединица заправо пролазе потребне КА тестова, а ако имате праве везе (или довољно брзи окидач прст на еБаи), и ви можете сами земљишта шта ће несумњиво ући као један од већина веома су тражени комада Длан / вебОС историје. Али ти би? Сазнајте након паузе.

Наставити читање пре 3 за АТ & Т-преглед

Пре 3 за АТ & Т-преглед

Няма коментари:

Публикуване на коментар