събота, 24 септември 2011 г.

ЗТЕ Скате лансирао широм света, покушава да се држи слетања у САД

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/24/zte-skate-launches-worldwide-attempts-to-stick-landing-in-the-u/:

ЗТЕ Скате - духовни суцессор за Бладе и садашњи водећи - гура на својим глобалним плановима и изгледа као да може достићи САД. Сада у продаји у Хонг Конгу, Бразилу и Шпанији, Скејт је котрља низ француских Алпа и у Француској и Великој Британији , где је наранџасто-брендираних Монте Карло (Скејт у одећи телефонске мреже) је већ на располагању. Са различитим ЗТЕ уређај постављен да стигну на крикет ускоро , електронике гигант такође намерава да овај 4.3-инчним телефона у САД у блиској будућности, иако нема ништа конкретно о датумима и ценама још увек. Према ЗТЕ извршни потпредседник Он Схииоу, компанија ће бити лансиран "укупно 30 смарт телефона моделима" до краја године. Бојимо друштво може остати без стана у облику имена пре краја новембра. Глава на преко на наш сајт кинеске за неке руку на фотографијама.

Наставити читање ЗТЕ скејт лансирао широм света, покушава да се држи слетања у САД

ЗТЕ Скате лансирао широм света, покушава да се држи слетања у САД првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 24 Сеп 2011 06:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЗТЕ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар