събота, 24 септември 2011 г.

ХТЦ Вигор пакети откуцаја аудио, ЛТЕ, али не ДРОИД Брендирање?

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/v1WNai5Bzxc/:
beatslte

Ево резанце Сцратцхер за размишљање током викенда: ХТЦ Вигор је наводно ће да удари Веризон као Дроид Инцредибле ХД, али фајлови процурила из предстојеће уређај наговештај да телефон не може да има Дроид разлика на крају крајева.

Неко ко је био довољно срећни да имате снагом у њиховом поседу успео да рипујете покретачку секвенцу, уређаја позадине, и аудио датотеке, и поделили своје закључке са АндроидПолице .

Када Вигор је Фиред Уп, она пролази кроз ХТЦ, откуцаја, и Веризон ЛТЕ логотипи у брзом низу, али нешто се чудно нема. Анимација нема традиционалне гигант црвених очију који је грацед све Веризон Дроид серија телефона. Имајући у виду да око је јак део Веризон Дроид брендирање напоре, то нема смисла да га јарку тако наглог. Поврх тога, телефона обавештење звуци су пуштени, и на моје запрепашћење није било " ДРРООООООИД "звук се може наћи.

Могуће је да око је да се дода боот секвенца касније, и звуци нису правилно одлаже, али је изгледа у овој фази да ће Биониц правило Дроид кокошињац за сада.

Иако Боот Секуенце успева да подигне питање или два, позадинске слике које долазе са телефоном успевају да један одговор. Позадине су 1440 × 1280 у величини, што значи да је сасвим могуће Вигор екран ће радити на пријавио 1280 × 720, што га чини једним од првих 720п Андроид телефона.

Ако се нешто добија се променила од сада и телефона издање, ови фајлови баци доста сумње у прошле недеље процурила Веризон документ . Још увек сам хватања за наду да је прави ако и само зато што сам тако волим идеју октобра лансирања.



Няма коментари:

Публикуване на коментар