сряда, 23 март 2011 г.

ДАРПА М3 програма да би јефтинији, више мобилних робота за америчке ратне машинерије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/darpa-m3-program-to-make-cheaper-more-mobile-robots-for-the-us/:
ДАРПА , односно владине црне магије фабрику која нам је дао лети Хумвее и Хуммингбирд Спибот , је представила своју нову максималну мобилност и Манипулатион Програм (М3) програм који планира да нас стави на убрзани улазак наше робота будућност. М3 има за циљ побољшање робота истраживања кроз четири специјализоване програме развоја - алатки за дизајнирање, израда, контрола и прототип демонстрација - да деоба се рад између комерцијалних лабораторија и универзитета. Програм неће заменити постојеће Биониц пројекте, али неки, попут Аутономне Роботски Манипулација (АРМ) програма , ће бити савијен у нову шему. ДАРПА очекује да ће план довести до јефтиније ботове супериорна у односу на оне које имамо данас, али не и супериорна у односу на човека ... Надамо се.

ДАРПА М3 програма да би јефтинији, више мобилних робота за америчке ратне машинерије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 00:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Информације Седмица | Соурце ДАРПА | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар