сряда, 23 март 2011 г.

Амазон блокира Лендле е-књига сервис дељења (ажурирање: се вратио)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/amazon-blocks-lendle-e-book-sharing-service/:
Да ли путем јавне библиотеке или личну колекцију, е-књиге може бити све теже да позајмљује и кредита из - ХарперЦоллинс цеди финансира Влада Изнајмљивање прошле недеље, а данас Амазон наводно онемогућен е-књига за дељење покретање Лендле са једном пао можданог удара . Лендле омогућава читаоцима да тргује е-књига Смештај у моди, тако што ћете Амазон АПИ за листу књига које су сагласне да се кредит, а за узврат, добити приступ Лендле базе књига на располагању да позајми од читалаца попут њих. Услуге наводно је пао под покровитељством постојеће Амазона 14-дан, један пут само позајмљивање политике , али то није спречило Амазона од укидања Лендле је приступ АПИ-ја, ефикасно затварање услуга доле. Према без одговора Емаил Лендле добили, разлог је да служба не "служи основни циљ привлачење продаје производа и услуга на Амазон сајту." Можда постоји неки дубљи разлог за тај потез, али да свакако објашњење звучи прилично ускогрудна.

Упдате: Па то је било брзо - Лендле је сада извештавање да је Амазон је поново свој АПИ приступ под условом да Лендле онемогућава њене књиге синхронизацију алат, што је не-битно ионако карактеристика. Сјајно, баш у време Бедтиме Сториес на западној обали, као добро.

Амазон блокира Лендле е-књига сервис дељења (ажурирање:'с Бацк то) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 23:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Лендле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар