сряда, 23 март 2011 г.

Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Будућност МееГо, можда неће изгледати баш као светле као што је некад учинио, али постоји пуно људи и даље залаже за њега и Линук фондације је сада почиње да се повећава нагласком на једној области посебно: Смарт телевизора. У том смислу, то је само најавио формирање МееГо Смарт ТВ Радне групе, а већ је потписала веома мали број компанија као чланови, укључујући Интел , Нокиа , Нокиа Сиеменс , Сигма Десигнс и други. Није изненађујуће, не постоји много више од неких уопштености у овом тренутку, али радна група се обавезала да ће састанак два пута годишње (први сусрет је следећег месеца), и обећава да "почне дефинисање софтверских компоненти обезбеђује платформу за стандардизацију", док је подстицање "конкурентске диференцијације унутар тог сегмента тржишта телевизора са алатима у таквим Кт . " Пуна је саопштење за јавност након паузе.

Наставити читање Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на

Линук Фоундатион објављује МееГо Смарт ТВ Радне групе, Интел, Нокиа и други знак на првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 14:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар