петък, 2 септември 2011 г.

АТ & Т-Спајање фаил Издвајамо Неуспех спектра Политика

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4qbFzt87Msg/:
spectrum

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Френк Барбиери, серијски предузетник, а понекад и блогер. Можете га пратити @ франкба

Они ревелинг у тхумб-у-очи ОП дао АТ & Т, преко Т-Мобиле спајања треба пауза тренутак да се размотри политику спектра алокације у САД.

Свако ко је иПхоне на АТ & Т, зна који су им потребни спектра. спектра је ограничен ресурс таласа додељује савезне владе (ФЦЦ) у предузећима на основу надметања која захтева потрошача показао корист.

АТ & Т је гладна за такве спектра од тада је освојио неколико година иПхоне ексклузивности и видела употребе и способност линије крст на њихове прогнозе и МГ развијају прст пликове од куцања толико мрзе поруке. Сви смо осећали АТ & Т ограничења као ужасавајућа искуство пао позива и сиромашних око повезивања.

Дакле, АТ & Т је на спектру куповину поход да покуша и, добро, побољшање услуга. Они покушавају да купе није ФлоТВ спектра од Куалцомм, али то није довољно. Дакле, АТ & Т, понестаје опција да побољшају своје услуге.

Ви већ знате све ово, али оно што можда не знају је да су моћни локалних телевизијских емитера сквотирање на веома вредне спектра само обећање ангажовања локалне телевизије услуга које, ето, нико не жели.

Да ли сте чули за Опен Мобиле видео коалиције ? Нисам мислио. Шта мислите о новооснованих као Тивит и Сунгале и иМовее? Мислио сам да није тако добро.

У потрази за некога да криви за своје лоше ћелија услуга имају поглед на ове момке. ОМВЦ заступа интересе више од 800 локалних телевизијских емитера који је прелазак са аналогног на дигиталне земаљске телевизије у 2009 завршио са права на великим комаде неискоришћених, екстра спектра.

Цео разлог Конгрес и ФЦЦ мандат прелазак на дигиталну је да дигитална далеко ефикасније и на тај начин ослобађа спектра за нове услуге. Локални емитери су се борили против ове тешко, наравно, јер то значи куповину нове опреме и потенцијално губљење купаца. Производ препуцавања је да локалне ТВ компаније добио да задржи приступ спектру су ослобођени докле год га користе за "потрошачке корист."

Које су локалне телевизијске емитере раде са тим екстра спектар? Ништа. Па, ништа што било ко жели. Оно што они раде је издавање саопштења за јавност ( ПДФ ) каже да живи локалне телевизије долази на ваш мобилни телефон. Нисте узбуђени? Нисам мислио.

Оно што они не говоре је:

  1. Куалцомм је већ покушао ово улагање неколико милијарди долара у ФлоТВ која је неуспех .
  2. Нико не жели локалне телевизије живе на својим мобилним телефонима. Да ли сте гледали у последње време током дана локална ТВ?
  3. Нема мобилни телефон производи се никада неће платити додатни новац за још један радио пријемник у своје мобилне телефоне за услуге нико не жели. Да, то захтева специјализовану батерија које оштећују хардвер.
  4. Електронски медији су у приватном преговорима са ФЦЦ да учествује у добити

Няма коментари:

Публикуване на коментар