петък, 2 септември 2011 г.

АппРедеем лансира У-Апп бави се диск кориснике слободних Аппс На њихово Плаћени верзије

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SEQiyyzc7O0/:
screen-shot-2011-06-16-at-12-33-50-pm

У јуну, АппРедеем подигао 750.000 долара од Св Анђео и Плава Покрени подухватима да понуди мобилних апликација програмерима иновативна и ефектна решења у циљу вожње Апп инсталира и ангажовање. Од тада, покретање је тихо ради свој пут у вруће нову категорију: Понуде. Данас, Маунтин Вју на бази покретања званично најављује АппРедеем Понуде, нови мобилни у апликацији промотивне мрежа која награђује корисника за наставак око ангажовања, док помаже програмерима да возе конверзије на плаћено верзије својих апликација.

За тестирање воде, покретање почео са "Морон тест 2", који је тренутно трећи рангирани бесплатно апликацију на иТунес Апп Сторе. Да бисте користили ову апликацију као пример како АппРедеем Понуде ради, када Морон тест корисник дође до "Гаме Овер", АппРедеем представља промотивни попуст за плаћено око Морон теста. Покретање тренутно нуди 50 до 100 одсто ван оне плаћене апликација из своје слободне колега. За разлику од Тапјои, рекао је АппРедеем ко-оснивача Шефилд Нолана, АппРедеем Понуде има за циљ да обезбеди да су људи искористи попуст већ инсталирана бесплатна верзија без било каквог подстицаја, тако да је мотивација да купи плаћену верзију је у потпуности усклађен са тим компаније Аппле и њен ТОС.

Према Нолан, омогућава корисницима бесплатне апликације да искористи прилику да унапреди без трошкова за њих, док за програмере, њихове плаћене апликације су тада ним ефикасније, и они се користе за те промотивне долара таргетирање људи који су већ покушао и уживали апликација. Плаћени верзија Морон тест 2 скочио до четрнаестог место на Апп Сторе после програмери интегрисале своје слободно апликација са АппРедеем Понуде.

Од лансирања пре бета 6 недеља, АппРедеем чланство порасла је са 55.000 на преко 580.000 - другим речима, чланство је порастао за више од 34К чланова по дана од додавања Понуде.

Овде су кључни бројеви који су дошли са првих 6 недеља АппРедеем "Понуде". Нолан ми говори да, на први поглед, АппРедеем ће користити своје нове бави мреже као средство купца аквизицију. Тренутно, они не узимају резано попуста они нуде играчима, тако да сав новац зарађен од попустима је раван ће програмерима. Тим планира да понуди посекотине и да мали проценат бави у будућности.

Следећи фокус покретања а, ко-оснивач је рекао, треба да почне помаже програмерима диска повећан ангажман својих апликација, као и да почне спровођење бави више партнера како би даље функционалност промотивне понуде за у око куповине. У последњој недељи, Нолан је рекао, АппРедеем ударио профитабилности, тако да ће се трудити да подигне серије круг у наредним месецима. (Они ће такође бити најављују додавање врх директор велике фирме се бави у блиској будућности.)

За више, погледајте АппРедеем као код куће .


Няма коментари:

Публикуване на коментар