петък, 2 септември 2011 г.

АТ & Т престаје-листе карактеристика за нове купце, ефикасно данас

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/atandt-discontinues-a-list-feature-for-new-customers-effective-to/:
Скоро две године након АТ & Т, је представио свој -листа са Пренеси планира да постане конкурентнија у односу на попут Т-Мобиле , Аллтел и Веризон , превозник је одлучио да ник функцију као данас. После добијања екрана и процурела меморандума детаљно Ма Белл намерама, стигли смо из компаније понављања, који је потврдио нам је да су ови планови заиста иде даље. Док су нови корисници више неће моћи да користи од базена од пет или десет бројева (у зависности од плана) да позове колико год хоће, свако тренутно користи услуге ће бити грандфатхеред унутра још једна Дисцлаимер: пребацивање Тарифни пакети од појединца до породице (или обрнуто) могу обришите-листе функцију, тако да настави са опрезом. Шеф испод да бисте прочитали АТ & Т-званичну изјаву у вези материју, као и неколико снимака процурела меморандума.

[Хвала, Анониман]

Наставити читање АТ & Т престаје-листе карактеристика за нове купце, ефикасно данас

АТ & Т престаје-листе карактеристика за нове купце, ефикасно данас првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 17:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар