петък, 2 септември 2011 г.

Велика Британија планира Бела простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Као да није било довољно разлога да се пресели у Британији. Слободан од натезања које је пратило ствари у САД, Офцом је објавио планове да у Великој Британији прва земља у Европи да спроведе размаком мобилни интернет. За несвестан, бели простор је општи назив за неискоришћене, али издвојила спектра, у овом случају то је нормално фреквенције резервисане за аналогни ТВ. Бели простор нуди знатно повећан опсег, брзину и сигнала који продиру области у којима 3Г страхове да шаре . Већ постоје суђења одвија у покушају да повеже удаљене шкотском острву Буте и Офцом је има за циљ да се ствари одвити национално до 2013. Британци чврсто се држе старе школе ФМ радио бити упозорени, Офцом долази после тих фреквенција следећи.

Наставити читање Велике Британије планира бели простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче

Велика Британија планира Бела простор мобилни интернет до 2013, док је аналогни ТВ нежно плаче првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 08:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк моцоНевс | извор Офцом је | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар