петък, 2 септември 2011 г.

Викиликс каблова бацају светло на битку Аппле против фалсификата роба

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/wikileaks-cables-shed-light-on-apples-battle-against-counterfei/:
Имитација може бити најискренији облик ласкања, али ако сте Ролекс, гуцци или Аппле, вероватно нису превише заинтересовани да буду поласкан. Због Аппле интензивне популарност, цела индустрија појавила да буја на куцају ван неоригиналан роба Дизајниран у Цупертино. Смо видели много у наше време, и док она може штрајк неке као да Аппле ради апсолутно ништа да се ограничи апинг, нова Викиликс издање потврђује другачије. Према електронским меморандуму из Пекинга амбасаде од септембра 2008, Аппле је почео да стави очигледно и намерно притисак на Кину да делују против предузећа који су били копирање своју робу назад неколико година. Испоставило се да, нокаутирао је кноцкоффс није баш високо на листи Кине државних приоритета, као и напредак у заустављању КИРФ екстраваганције је био спор у најбољем случају. Читава прича је прилично исцрпљујуће прочитао, али вреди делвинг ако сте радознали - по обичају, можете добити образују у везама испод.

Викиликс каблова бацају светло на битку Аппле против фалсификата роба првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 18:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МИЦ гаџета | извор Викиликс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар