петък, 2 септември 2011 г.

Пицо Долли: деминутив Доли систем за мање камере

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/icQpgGh3wnw/:
PicoPico-11-of-19

Сви редитељ ових дана, што са широко распрострањеној доступности прилично високог квалитета ХД видео и алате за уређивање и дистрибуирамо га. Али камера није једина ствар коју морате да правите филмове. Без статива и неку врсту система контроле кретања, сте ограничени на климавим ручно држи и стоји ствар се на столове и столице. Беба статив и хакован-заједно стабилизатор се лако довољно, али шта је са Долли?

Пико Доли адресе ове потребе са једноставан, приступачан, и стварно сасвим малу платформу. ЦхеесиЦам, ствараоци, били су забринути да постојећи Долли опције су или превелики, сувише скупи, или превише лоше изграђен. Па су направили овај са озбиљним лежајеви, све металне конструкције, као и простор за три завртња-гори руке - све док се заузимају што мање простора могуће. Точкови се може подесити тако да камера описује малог круга, односно исправио се да праве линије. Погледајте видео да бисте видели како то функционише:

Није тешко довољно да замах ДСЛР из преко ивице предалеко, али можете противтежа га са тежину или додатне опреме тако да не пребацити, као што можете видети овде:

Најбољи део? Овај мали ставка ће вам уназади $ 65 ако га унапред наручити (они се испоручује у две недеље). То је кикирики за све заинтересоване у спицинг своје аматерске кинематографије. Репоситионабле руке се продају одвојено за $ 25 сваки, или можете опремити сопствени решење.

Да, на неки начин то је само мало метала са неким скејт точковима на њега - пут статив је само три металне шипке слепљене на врху. Заиста могао да видим себе користећи један од тих.

[Преко ПетаПикел ]



<

Няма коментари:

Публикуване на коментар