петък, 2 септември 2011 г.

ЦлоудФларе под називом "Технологија Пионир" после заштити ЛулзСец сајту

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dBbf2UPEw-o/cloudflare-named-tech-pioneer-after-protecting-lulzsec-website.ars:

Који су знали да држање ЛулзСец сајту оперативне ће довести до технологије награду? Светски економски форум (СЕФ), што ставља на годишњем Давосу, Швајцарска цонфаб пословне елите света, управо је објавио своју листу " Технологија Пионири 2012 "(ПДФ) и то по имену ЦлоудФларе један од 25 светских иноватора вредан гледања , делом зато што ЛулзСец хакери користили услуге компаније.

ЛулзСец је свакако на уму СЕФ запослених, па је тако вероватно на уму бизниса широм света. Хаковања група ће се појавити у првом ставу нове Пионири технологије извештај о свом инфилтрацију Сони сервера и касније Такедовн од ПлаиСтатион Нетворк . "ЛулзСец, група процењује се да шест младалачке хакера, испуцале у телефон Сони серверима и украли лозинке и поверљиве информације које се тичу милиона клијената", наводи се у извештају. "Цлеан-уп и трошкови осигурања од дебакла били су процењени на више од УС $ 170 милиона." (СЕФ такође хелпфулли објашњава да њен назив потиче од "Хаппи гласно на безбедност.")

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар